HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Legyünk bátrak! – Ládákból bútort!

2011.03.07. 11:20 Artesan

Nem csak ideiglenes megoldás lehet, ha mindenféle, zöldséges, gyümölcsös, boros ládákat bútorokként használunk újra! Nem csak ládaként, konténerekként szolgálhatnak bennünket a zöldségeseknél, élelmiszerüzletekben feleslegessé vált masszív faládák! Egyszerűen felakaszthatjuk őket a falra, összeszerelhetünk többet, így akár szekrényméretű polcos tárolót is készíthetünk saját kezűleg. Íme, sok –sok bevált ötlet!

 

Jó tanácsok:

-     Keressük meg bor szaküzletben, zöldséges, vagy élelmiszerüzletben dolgozó ismerőseinket és merjünk kérni!

-        Ha megszereztük a ládákat győződjünk meg arról, hogy elég stabilak! Ha nem vagyunk megelégedve, erősítsük meg őket! Legmegbízhatóbb, ha facsavarokat használunk!

-        Felületkezelésről se feledkezzünk meg! Egyeletlen, szálkás, koszosabb felületűeket csiszoljuk át! Megtarthatjuk eredeti színüket, vagy a kívánt színre festhetjük, pácolhatjuk, mázolhatjuk!

-     Ha több ládát szeretnénk összeszerelni, szegek helyet inkább csavarokat használjunk! Takarítás szempontjából és lelkes bútortologatók számára, praktikusabbak a gurítható, konténerszerű példányok! Bútor kellékes boltokban, vagy régi bútorokból kiszerelve szerezhetünk görgőket, lábakat, és egyéb bútorszerelvényeket.

Jó munkát kívánunk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: bútor legyünk bátrak

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr742717865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása