HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Legyen itthon is trendi a „spórolás”! – Szeretem a betont

2012.02.29. 07:20 Artesan

Most biztosan többen fintorognak: az erőltetett iparizációra és a munkások számára épített lakótelepekre asszociálnak. Én egy egyszerű, nyugodt szürke felületet látok, ami igen is szerethető ebben a túlságosan ingergazdag világban!

beton1.jpg

A betonnak számos jó és rossz tulajdonsága van. Olcsó, könnyen előállítható, minden szempontból időtálló (jusson eszünkbe a római Pantheon 2000 éves kupolája), könnyen formázható, épületek szerkezeti elemeként is jól szerepel. Nem csoda, hogy a beton manapság reneszánszát éli és nem csak rejtett szerkezeti elemként van jelen modern épületeinkben.

beton2.jpg

Talán a legszembetűnőbb és legnagyobb felület, ahol visszalopta magát otthonainkba az a padló. Ipari épületekből jól ismert tükörbeton óriási népszerűségre tett szert. Sajnos, ennek köszönhetően a betonpadló is belépett azoknak a dolgoknak a sorába, amelyeket trendi volta, megdrágított. Természetesen a mai tükörbeton, dekorbeton padlók jóval többet tudnak, mint a nagyszüleink, szüleink nyári konyháiból, műhelyeiből, gazdasági épületeiből jól ismert 50 – 100 éves társaik, mégis nehezemre esik elfogadni, majdnem luxuscikké válását. Megoldás: keresni kell egy vérbeli, hosszú évek tapasztalataival bíró kőművest, aki ismeri még a hagyományos technikát!

beton3.jpg

beton4.jpg

beton5.jpg

beton6.jpg

Képek forrása itt.

Szólj hozzá!

Címkék: oldalajánló felújítás skandináv design legyünk bátrak örökzöld technikák

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr464224009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása