HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Sárkány éve

2012.01.18. 08:01 Artesan

A kínai naptár, horoszkóp szerint 2012. január 23-án kezdődik a Sárkány éve. Mire számíthatunk ebben az évben a MOKKA Alkotóműhely foglalkozásain?

"A MOKKA Alkotóműhely 2012-ben is útjára indítja tematikus művészeti foglalkozássorozatát MESEBELI LÉNYEK, kalandozások a Sárkány évében címmel. Az idei év a kínai horoszkóp szerint sok szerencsét hoz, mert ez a sárkány éve - számtalan jó dolog történhet velünk! Szeretnénk látni egy igazi, szelíd és bölcs egyszarvút! Szívesen találkoznánk tavasszal egy igazi virágtündérrel!

Foglalkozásaink témája ebben a félévben az említett mesebeli lények megismerése és bemutatása. Számtalan képzeletbeli állat él a világ népeinek meséiben, vannak nagyon híres és alig ismert különleges teremtmények is. A foglalkozások során ezeket a rejtélyes lényeket, mesebeli sosem-volt állatokat mutatunk be. Meghallgatjuk történetüket, a hozzájuk kapcsolódó mesét vagy legendát. Játékokkal, a közös alkotással, rajzolással, kézműves munkákkal, applikációs technikákkal mesebeli terepasztalt építünk és benépesítjük az említett varázslatos állatokkal. A kézműves munkák mellett más művészeti ágakhoz kapcsolódó rövidebb programok is a foglalkozások részét alkotják - így megismerkedünk az egyes kultúrák ősi történeteivel, motívumaival, tárgyaival, művészetével és szokásaival."

Forrás és részletek itt!

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló oldalajánló gyerekeknek

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr953572762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása