HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Interjú Cina Kjellssonnal a Camp Cirrus alapítójával

2010.10.31. 00:45 Artesan

Ahogyan már előre jeleztem a korábbi bejegyzésben is, ezúttal a svéd Camp Cirrus alapítójával Cina Kjellssonnal készült beszélgetést olvashatjátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokéves tapasztalatot szerzett már művészettörténet, belsőépítészet, grafikus tervezés és textil tervezés területén Cina, amikor 2009. őszén elindította a Camp Cirrus design műhelyt.

Artesan:Hogyan indítottad el a Camp Cirrus vállalkozást? Honnan az érdekes csengésű név?Melyek a vállalkozás céljai és kik segítenek az elérésében?

Cina: 2009. novemberében alapítottuk a vállalkozást, férjemmel Mattssal. Az első kollekciónak 2010. áprilisában jelent meg, egyszóval nagyon új még!Egy korábbi vállalkozásomból ered a név (Designbyrån Cirrus) kiegészítve azzal, hogy a Camp/Kemping szóból a legtöbbek a kempingezés élményét tudják felidézni, ahol szép élmények és kellemes hangulat ragad magával. Asszociálhatunk a svéd "campa" szóra is, amely kellemest és otthonost jelent.  Célunk elsődlegesen az, hogy termékeink színükkel, hangulatukkal kellemes élményt nyújtsanak, tegyék környezetünket otthonossá és mindezt elfogadható áron érjük el. A termékek teljes egészében Svédországban készülnek, ami jó érzéssel tölt el és egyúttal hasznos is.

Artesan: A stúdiódban melyik az a napszak, amikor a legkreatívabb munka folyik?

Cina: Leginkább a késő délutáni időszakot kedvelem, bár két kisgyerek mellett igyekszem a munkaidőmet konkrét keretek közé, 9-16 óra közé szorítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artesan: Milyen színekkel szeretsz a leginkább dolgozni? Melyek a kedvenceid?

Cina: Beltérben abszolút fehér párti vagyok, ahogyan az otthonomban is van.Ez valóban nagyon tipikus skandináv jellegzetesség. A házon kívül a zöld a kedvencem, amit nagyon sok tervemben megvalósítottam már.

Artesan: Mi inspirál téged? Ki vagy kik vannak hatással a munkádra?

Cina: Tervezőként azt gondolom, hogy bárhol inspirációk érnek, akár folyamatosan. Sőt legtöbbször a legváratlanabb események, helyek lehetnek a legalkalmasabbak erre. Bár azt gondolom, hogy a hétköznapjainkban véletlenszerű színkombinációk megjelenése különös hatással van rám.

Nagyon fontos számomra az otthon és a család, igazi kikapcsolódás és igyekszem mindíg sort keríteni az otthoni főzésre.

Artesan: Köszönjük a beszélgetést!Külön köszönet, hogy rendelkezésünkre bocsátottál néhány személyes fotót is az otthonodról.

A Camp Cirrus termékeit megtalálod az Artesan oldalain!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr482410848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása