HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Egy megmentett kanapé

2011.11.16. 12:45 Artesan

Az idén elég sok bútorba leheltünk új életet. Édesanyám nagy mestere a fabútorok felújításának. A legtöbbjüket némi javítás után csak festeni kellett. Ez a kanapé is összehangolt közös munka eredménye. Már 2 éve készülök rá, hogy kezdek valamit ezzel a barátoktól örökölt darabbal, igazán fáztam a feladattól. De segítségemre sietett a családom. Mindenszenteket magában foglaló hosszú hétvégén nekigyürkőztünk és szüleim szomszédságában lakó nyugdíjas kárpitos segítségével négyen, két nap alatt, kb. 12. 000 Ft anyagköltségből összehoztuk. Ugye megérte? Szerencsénk volt, mert a majd 20 éves kanapé matracai épek voltak, a legtöbb munka a karfákkal volt. Sajnos a munka hevében, az idő szűke miatt nem tudtam fotózni a munkát, de hátra van még két fotel. Ígérem, mindenki okulására, a munka folyamatát dokumentálni fogom! Köszönjük Kiss Józsefné Emma nénin segítségét!

Kárpit és egyéb alapanyagok: Csapó –Kárpitos és Kereskedelmi Kft.

Szólj hozzá!

Címkék: oldalajánló legyünk bátrak környezetbarát otthon bútorfelújítás

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr33387014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása