HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Még több fogas

2011.02.12. 09:26 Artesan

Kapcsolódva előző két bejegyzésünkhöz, bemutatunk néhány remek fogast, amelyeknek nem csak az előszobákban vehetjük hasznát és akár mi magunk is kreálhatunk hasonlókat.

Amennyiben van elég helyünk, használhatunk álló fogasokat. Örökzöld darabok, ha valakinek van a birtokában hasonló, valahol a lomtárában, legyen az, fémből, vagy fából, felújítás után nyugodtan állítsa vissza a lakásba. Fessük őket semleges színűre, vagy ha vidám hangulatot szeretnék, válasszunk hozzá tiszta, főszíneket.

Hagyományos álló fogasok által inspirált modern darabok is jól illeszthetők bármilyen stílusú lakáshoz. Ezek számtalan formát imitálhatnak. A fa alakúak visszalopják a természetet otthonainkba, mintha egy elvarázsolt meseerdőben járnánk. Vadnyugatot kedvelők választathatnak kötéllel burkolt acélhuzalból készült, lasszóformájú darabot. Vidéki hangulathoz jól illenek a kerti szerszámokból készültek is.

Falra szerelhető fogasokat bármiből lehet készíteni. Legtöbbjükhöz, csak egy fadarabra, csavarokra és olyan tárgyakra van szükségünk, amelyekre akasztani lehet. Akasztókén funkcionálhatnak műanyag poharak, kupakok, bátrabbak felhasználhatják kiszuperált műanyagbabák végtagjait. Erre a célra használhatunk még vadásztrófeákat, fém szerelvényeket, evőeszközöket,faágakat is.

Fali fogasok, akasztók készülhetnek még vállfákból, csocsó darabjaiból, de régi botkormányokból, sebességváltókból és dzsojsztikokból is.

Lényegében bármit felhasználhatunk erre a célra is. Legyünk kreatívak és bátran engedjük szabadjára fantáziánkat!

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás bútor előszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr302655417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása