HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Anne Claire Petit nálunk is.....

2010.10.22. 23:09 Artesan

Anne Claire Petit

Hogyan is jellemezhetnénk az Anne Claire Petit kollekció darabjait?

Kedves?Bűbájos?Szemet gyönyörködtető? Egy biztos, a kollekció bármelyik darabját szeretnénk magunkénak tudni.

Több mint egy évtizede kezdődött a tervező Anne Claire Petit és a kis figurák karrierje. A tervezőnő kezdetben öltözék kiegészítőkkel és lakberendezési tárgyak tervezésével foglalkozott majd egy merész ötlettől vezérelve életre hívta kollekciója legújabb darabjait, a kis állatfigurákat gyerekek számára. Mára sok ezer kisgyerek szívébe és családjuk életébe lopták be magukat.

Közös jellemzőjük az a vidám életszemlélet, ami minden figurát jellemez a bájos csíkos, vidám színekkel és a kéznek finom tapintású organikus pamut használatával.
Az életvidám és pozitív szemlélet egyértelműen megkülönbözteti a márkát bármely másiktól.

A tervezéstől a kivitelezés utolsó lépéséig figyelemmel és tisztelettel vannak a természet értékeire és az emberi kéz munkájára. A figurák Ázsia több régiójában készülnek, jellemzően azokon a vidékeken, ahol jelen van még a családi életben a hagyományos horgolás. A figurák elkészítésével olyan anyáknak adnak munkát és megélhetést az év teljes egészében, akiknek enélkül ezeken a távoli vidékeken sokkal szerényebb lehetőségeik lennének.
Pontosan ez a hagyományos horgolás teszi a figurákat egyedivé, hiszen nincs két egyforma közöttük.

Oldalunkon az elsők között találkozhatsz az Anne Claire Peti kollekció legújabb 2010. őszi/téli kollekciójával.

Böngéssz belőle kedvedre!

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr682392067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása