HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Kidekoráltuk

2010.12.01. 19:59 Artesan

Azt a megtisztelő feladatott kaptuk, hogy a Mokka Csoportból, Hermann Biankával közösen öltöztessük ünneplőbe a győri Gyermekek Házát. Valamennyi dekorációs elemet újrahasznált vagy újrahasznosított anyagból készítettük és felhasználtuk a házban korábban készült díszeket is.

Kucorgó – rendhagyó adventi koszorút készítettünk, amit sok – sok éven át újra és újra használhatnak karácsonyi dekorációként. A koszorúalap is újrahasznált, maradék anyagokkal tekertük be, ragaszkodva a Gyermekek Háza színeihez. A gyertyákat 4 db hótündér – manó – angyalka helyettesíti. Sapkájukon a bojtok színei megfelelnek az adventi koszorú hagyományainak: 3 db lila, 1 db rózsaszín.

 

 Mi sem egyszerűbb: adventi naptár gyerek zoknikból.

Hó zuhatag – Kb. 250 m papír girlandot varrtunk tetrapak dobozokból, nyomdai és a házban termelődött egyéb papírhulladékból.

A tavalyi díszekből elvarázsolt kastélyra emlékeztető folyosót alakítottunk ki.

Az ablakokba is jutott hó függöny, angyalka és átkasírozott, fenyőfaalakú bonbonos doboz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr42486897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása