HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Műhelytitkok a Camp Cirrusról

2010.10.30. 22:53 Artesan

Webboltunk az Artesan termékkörének kialakításakor már tudtuk, hogy a svéd Camp Cirrus termékei egészen biztosan benne lesznek. Szinte szerelem volt első látásra anyaggal, mintákkal, színekkel. Ezekben a termékekben együtt található meg mindaz, ami Skandináviát nekünk jelenti. Korábban szerencsésként éveket tölthettem bár nem Svédországban, hanem a szomszédos Finnországban de ott is megtapasztalhattam azt a letisztult, egyszerű, funkcionális és ízléses formavilágot, amely örökre a Skandináv dizájn elkötelezett rajongójává tett.

Blogunkon a következő két bejegyzést együttműködő partnerünk a svéd Camp Cirrus bemutatásának szenteljük. Szóljon a jelenlegi a háttérről, műhelytitkokról a következő bejegyzés pedig arról, aki mindezt létrehozta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr412410690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása