HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Hátrányból előnyt – cipőtárolás

2011.02.14. 08:40 Artesan

Egy házba, vagy lakásba belépve sok helyen fogadnak bennünket a padlón szétdobált, vagy éppen szépen sorba rendezett cipők látványa. Ez lehet zavaró látvány, sőt a közlekedésben is akadályozhat bennünket. Ugyanakkor ez a színes káosz, azt is sugallhatja a belépőnek, hogy ebben az otthonban élnek. Rendmániásoknak javaslom, hogy használják a hagyományos zárt cipős szekrényeket.

Jellegtelen előszobáinkat feldobhatjuk, ha magas, nyitott polcokon, vagy vitrines szekrényekben tároljuk a lábbeliket, akárcsak egy gyűjteményt. Ez a megoldás talán arra is rákényszerít bennünket, hogy gyakrabban tisztítsuk cipőinket. Jó tanács: érdemes a legalsó polcot egy szegett padlószőnyeg darabbal, lábtörlővel kibélelni, hogy esőben, hóban használt darabok ne közvetlenül a bútor felületével érintkezzenek. Erre a célra, bármilyen polcos állványt használhatunk! Sok hölgy szenvedélyesen gyűjti a szebbnél szebb kreációkat, számukra egy ilyen vitrines szekrény kifejezetten előnyös, hogy büszkén bemutathassák kollekciójukat (fotó: Petra Svensson).

falon.jpg

Keskeny előszobákban, ahol nem férnének el nagyobb bútorok, érdemes falra szerelt tárolókat alkalmazni. Egyik kedvenc darabunk, ez a színes padlófilcből készült fali tároló, amely nem csak praktikus, de dekorációnak sem utolsó.

Ez az egyszerű tároló a padlón tárolt cipőket tartja kordában.

Mi sem egyszerűbb: raklapból karakteres és praktikus cipőállvány, mindenféle plusz munka nélkül! Még praktikusabb, ha a falra szereljük!

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás bútor előszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr182659624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása