HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Zacskótartóról

2010.10.25. 07:51 Artesan

Mindenkinek gondot okoznak a bevásárlások során összegyűlt zacskók és reklámtáskák tárolása. 3 évvel ezelőtt elegem lett a mosogató alsó szekrényéből kiömlő szatyrokból. Olyan megoldást kerestem amit saját kezűleg előállítható az itthon található maradék anyagokból, esztétikus és nem kell a szekrényben rejtegetni, nem foglalja el az értékes tároló helyeket. Az előszobában is elhelyezhető, hogy amikor leszaladunk a boltba szem előtt legyenek a szatyrok. Így nem felejtjük otthon, nem veszünk egy újabb szeméthegyeket gyarapító darabot.

 

Az ötlet nem teljesen az enyém, az IKEA zacskótartója inspirált, ami műanyag.


 

 

 

 

Azóta számtalan darabot készítettem barátoknak és ismerősöknek, akik hálásan beszélnek az általam kreált darabokról.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zacskótartóink kizárólag újrahasznosított és maradék anyagokból készülnek, kézzel készített flitteres jojó virágokkal díszítve (műhelyünkben alig kerül alapanyag maradék a szemétbe). Mosógépben mosható.
Ezt a termékünket webáruházunkban, a www.artesan.hu oldalon, a 'Textilek, kiegészítők' menüben, a 'Konyha, étkező' címszó alatt találhatod meg.

Anita

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr862396667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én hajtogatom őket és úgy egy kicsi ikeás trofast dobozban elférnek :)
amúgy szerintem a zacskók ellen a legjobb ellenszer egy szuper bevásárlótáska. (persze ehhez kell egy táskamániás anyu is :) )
@vkorsi: A szuper bevásárló táska is jó ötlet. Ezt is használtam, de mindig az volt vele a gond, hogy kipakoltam a tároló táska tartalmát mire megtaláltam a megfelelőt. Az általam javasolt darabbal ez is megoldódott: az egyik lyukon kihúzok egyet, ha nem tetszik akkor visszadugom és előhúzok egy másikat egy másik lyukon.
süti beállítások módosítása