HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Várjuk a tavaszt!

2011.02.09. 06:53 Artesan

Végre igazi telünk volt! Lassan véget ér és szerintem mindenki várja a napsütést, a természet újraéledését. Legújabb táska kollekciónkkal szeretnénk az új évszakra hangolni közönségünket.

Fontos szempont számunkra, hogy üzletünk a lehető legkisebb környezeti terheléssel működjön. Ezért műhelyünkben igyekszünk az utolsó maradékot is felhasználni. Ezen elv alapján születtek legújabb termékeink is. Különböző foltvarrásos technikák kombinálásával készültek, szabászati maradékokból. Az alapanyagokat varrónőktől szereztük be. Ha nem mentjük meg ezeket, akkor vagy a szeméttelepen, vagy a kazánokban végezték volna.

Úgy gondoljuk, hogy hasznos, tartós és mutatós holmikat sikerült készítettünk. Minden darabnál, a maradékokból készített foltmunkákat rádolgoztuk egy közbélésre (ez vékonyabb vászon, vagy textil közbélés) és külön bélést is kaptak. Így sokáig szolgálhatják gazdáikat. Varázslatos, kézzel készített jojó virágokkal díszítettük őket. Természetesen ez a technológia és külcsín is hosszas kísérletezés eredménye. Több próbadarabot varrtunk saját használatra, barátainknak, családtagoknak. Vannak több éves, szinte minden nap használt darabok, máig kifogástalan állapotban.

Minden táskához készítettünk egy neszesszert és egy pénztárcát. A táskák oldalába pedig praktikus, karabineres kulcstartót varrtunk. Ezen kívül, a táskák belsejében van még egy gombbal záródó, kis zseb is. A táskák is gombbal és pánttal záródnak. A gombok is újrahasznált darabok.

Könnyen tisztíthatóak, mosógépben negyven fokon moshatóak, centrifugázhatóak. A flitterek miatt, ajánlatos kifordítva mosni és közepes hőmérsékleten, vasalni. Az anyagokat előmossuk, ebből tudjuk, hogy színtartóak és nem zsugorodnak tovább.

Reméljük, hogy táskáink használata ugyan annyi örömet okoz majd, mint amennyi örömünket leltük elkészítésükben!

Szólj hozzá!

Címkék: táskák termékeink

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr772648330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása