HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

100% fa-100% skandináv design

2010.11.27. 23:14 Artesan

Az Artesan termékkörének összeállítása során mindenképpen szerettünk volna fa tárgyakat, kiegészítőket is tartani/ forgalmazni. Az elsők között jutott eszembe a finn Lovi cég, akinek termékeivel finnországi tartózkodásaim során gyakran találkoztam.
 
Azonnal felismerhető a design, a stílus és a fa alapanyag, melyek méltán tették népszerű kiegészítővé a Lovi termékeket szerte a világon.
A szabadalmazott, illesztéses technikával készülő szabott nyír alapanyagból maga a vásárló varázsol elbűvölő 3 dimenziós tárgyakat.
 
Legkisebb Lovi tárgyak levelezőlap méretűek és formájúak, megkönnyítve ezzel a szállítást. A gyártó természetesen környezettudatos szemléletű, nem is tehetné másként ha fával dolgozik. Így ha bárki megvásárolja a fenyőfa/karácsonyfa terméküket, a méret függvényében 1,3 vagy 5 fa ültetéséhez járul hozzá a fejlődő országok egyikében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr742477930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása