HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Adventi naptár – Várjuk együtt a karácsonyt!

2011.11.22. 15:00 Artesan

Várd velünk a karácsonyt a Facebook oldalunkon is!

Egy igazi adventi naptár ajándékokat rejt. Legaktívabb rajongóink között, advent vasárnapjain, gyertyagyújtáskor kisorsolunk egyet, a képeken látható, 3.000 Ft értékű, karácsonyi dekorációs csomagok közül. Ha tetszik a mai naptól (2011. november 22.) 2011. december 18 –ig, Facebook oldalunkon megjelenő bármelyik hírünk, bejegyzésünk, linkünk, fényképünk likeoljátok, osszátok meg vagy szóljatok hozzá és máris részt vehettek a sorsoláson!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony termékeink környezetbarát karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr643403585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása