HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Adventi készülődés és ajándék készítés felnőtteknek a Gyermekek Házában

2011.11.22. 12:43 Artesan

Ajánlom minden győri, Győr környéki olvasóm figyelmébe! Kézműves foglalkozásokat tartunk felnőtteknek, a győri Gyermekek Házában.

Velem 2011. december 1-én, 16 - 20 óra között találkozhattok. PET palackból készítünk ünnepi csodákat.

Jelentkezési határidő: 2011. november 29.

Itt jelentkezhettek: telefon: 06 96/518-032, e-mail: info@gyhgyor.hu

A program keretében készíthettek még kerámia dísztárgyakat, tűzzománc -, gyöngy- és kőékszereket, gyertyát, selyemképet, noteszeket, textil brossokat.

Részletes program:

Adventi készülődés és ajándék készítés
felnőtteknek a Gyermekek Házában:

Fiatalokat és felnőtteket várunk a Gyermekek Házába az adventi időszakra tervezett ajándék készítő kézműves programokra. A Házban működő népszerű kézműves tevékenységekből válogattuk össze az alábbi programot, és ajánljuk azoknak, akik szívesen szánnak időt arra, hogy egyedi, saját készítésű és színvonalas kézműves tárgyakat készítsenek családtagjaiknak, barátaiknak karácsonyi ajándékként. A programsorozatot az Aranykapu Közhasznú Közművelődési Alapítvány szervezi, helyszíne a Gyermekek Háza kézműves termei.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges e-mail-ben vagy telefonon.
Elérhetőségek: telefon: 06 96/518-032, e-mail:
info@gyhgyor.hu
Egy-egy foglalkozás megtartásának feltétele, hogy 8-10 fő résztvevő jelentkezzen az adott programra. A jelentkezéseket a programok előtt egy héttel összesítjük. (A jobb oldalon látható képek részben az oktatók munkái, részben illusztrációk.)

2011. november 29-től december 20-ig, minden kedden
17.00-tól 18.30-ig (4×1,5 óra)

Kerámia tárgyak, gyertyatartók, marokedények: kupicák, ivócsanakok, bögrék és illólámpák készítése - Szívesen készítenél kerámia dísztárgyakat, kedves kis tárolókat, marokedényeket? Tudsz korongozni csak nincsen hely, ahol gyakorold? Gyere el hozzánk ezeken az alkalmakon és tanulj, gyakorolj, készíts kis ajándékokat! Foglalkozásvezető: Varga Judit, keramikus, keramikus szakoktató. Részvételi díj: 1.000 Ft/fő/alkalom.

2011. december 1. csütörtök 16.00-20.00
Karácsonyi dekoráció újrahasznosított anyagokból - Ablakdekorációk, díszek és karácsonyfára való apróságok készítése műanyag palackból és más csomagolási hulladékból. Foglalkozásvezető: Bokor Anita, lakberendező, kézműves-oktató.
Részvételi díj: 1.000 Ft/fő/alkalom.

2011. december 2. péntek 16.30-20.30 (4 óra)
Tűzzománc ékszer készítés - Tűzzománc technikával medálok, gyűrűk, karkötők, kisebb ékszerek készítése - 3 db saját tervezésű ékszer elkészítésére lesz lehetőség.
Foglalkozásvezető: Marosi Istvánné Kati, kézműves-oktató.
Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

2011. december 3. szombat 9.30-13.00 (3,5 óra)
Gyertyakészítés, gyertyaöntés - Ha mindig is érdekelt a gyertyakészítés, csak lehetőséged nem volt kipróbálni, akkor most gyere! Itt és most betekintést kapsz a gyertyaöntésbe a mártástól kezdve a bonyolultabb formákig. Színezhetsz, illatosíthatsz, formálhatsz, mártott gyertyát, viaszrózsát és egy meglepetésgyertyát készíthetsz.
Foglalkozásvezető: Kóbor Alida, kézműves-oktató. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

2011. december 9. péntek 16.30-20.30 (4 óra)
Noteszkészítés - Az összeválogatott lapokból A5-ös méretű kis noteszt vagy naplót készítünk hagyományos módszerrel, egyedi borítással és díszítéssel. Foglalkozásvezető:Törőcsik Katalin, iparművész. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

2011. december 10. szombat 9.30.00-13.30 (4 óra)
Selyemfestés - Ezen a napon lehetőség van egy gyönyörű, színes karácsonyi ajándék kép készítésére a selyemfestés technikájával, akár kezdőknek is. Foglalkozásvezető: Fazekas Antónia, kézműves-oktató. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

2011. december 16. péntek 16.30-20.30 (4 óra)
Medálkészítés gyönggyel és kövekkel - A választott színvilágban egy-egy kőnek készítünk különleges technikával foglalatot gyöngyből - a technika a varrás és a gyöngyözés kombinációja. Az ékszerek elkészítéséhez gyöngyöket, a befoglalni való köveket és minden szükséges szereléket biztosítunk. Foglalkozásvezető: Kokas Éva, gyöngy-ékszer készítő, kézműves-oktató. Részvételi díj: 2.500 Ft/fő.

2011. december 17. szombat 10.00-14.00 (4 óra)
Textilrózsa és kitűzők készítése - Egyedi textil gyöngyöket, medálokat, ékszereket és kiegészítőket készítünk gyöngyök, gombok, fonalak felhasználásával.
Foglalkozásvezető: Hermann Bianka Anna, kézműves-oktató. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony környezetbarát karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr533403242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása