HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Egy praktikus ajándék

2011.11.21. 08:28 Artesan

Jártatok már úgy, hogy boltba indulás előtt hosszú időt vesztegettetek arra, hogy megtaláljátok a megfelelő reklámszatyrot? Vagy otthon felejtettétek és drága pénzért vennetek kellet a boltban? Nekem nagyon sok gondot okozott a szatyrok és zacskók tárolása. Rendszerint a mosogató alatti szekrényben tartottam egy nagy szatyorban. Ahhoz, hogy megtaláljam azt, amire szükségem volt ki kellett borítanom az egészet. Kb. 4 éve azt mondtam, hogy ebből elég, ki kell találnom valamit. Olyan dolgot kerestem, ami nem foglalja az értékes tároló helyeket a szekrényekben, spájzban, annyira esztétikus, hogy mindig szem előtt legyen. Azok, amelyeket boltban lehet kapni praktikusak ugyan, de nem elég csinosak. Ezért kitaláltam ezt és működött. Majd következett a tesztelés. Családban és a barátok, minden ismerősöm ezt kapott házavatóra, szülinapra, névnapra és karácsonyra is. (Egyébként minden cuccot, amit kreálok, velük próbáltatom ki. Ugye milyen jó nekik?) Azóta is ott lógnak a konyhában a székek háttámlájára felakasztva, a konyhaszekrények ajtógombjain, az előszobában a fogason. Amikor náluk járok, minden alkalommal megemlítik, hogy mennyire szeretik és az ismerőseik is a csodájára járnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hellókarácsony termékeink környezetbarát otthon környezetbarát karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr403399818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása