HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Az igazi mágia I.

2011.11.09. 08:30 Artesan

Kedvenc évszakom az ősz. November, számomra is a misztika hónapja. Szeretem a novemberi fényeket, színeket, a misztikus ködöt, nyirkosságot, a tájra fokozatosan rátelepülő mozdulatlanságot és csendet, amelyben csak varjak károgása visszhangzik. Akaratlanul is eszembe jut J. K. Rowling világa. (Egyébként a Harry Potter filmek látványvilágát lakberendezői szemmel is nagyon izgalmasnak találom.) „Imádom a mágiát.” – mondja, a látványtól elbűvölt Harry, a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben, amikor benéz a Kviddics Világkupa döntőjén, a kempingben felállított kutyaólszerű sátorba. Nos, ez a mágia itt, a mugli világban is létezik, amikor hihetetlenül kicsi alapterületen minden igényt kielégítő, már-már luxus otthonokat vagyunk kénytelenek kialakítani. Vagy lehet, hogy a képeken szereplő házakat mégis csak nagy mágusok varázsolták ide a mi világunkba?

Akár hiszitek, akár nem, ez a kis erdei kunyhó, egy 1971-es gyártmányú, viktoriánus stílusú mobilházból lett kialakítva. Sandra Foster munkája. Ez az ultra nőies házikó mindössze 9 x 14 láb (kb. 2,7 x 4,2 m) alapterületű.

Ha kicsi alapterületű házunkat lakásunkat szeretnénk felújítani, tágasabbá, komfortosabbá tenni, érdemes tanulmányozni a mobilház gyártók megoldásait!

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás környezetbarát otthon kis házak

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr743365144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása