HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Az egyáltalán nem fotogén szomszédom

2011.10.13. 12:09 Artesan

A mai szikrázó napsütéses őszi délelőtt, folyamatosan ügyködött a szomszédom, aki az udvarunkat birtokba vevő 3 db, 5 emelet magas fa valamelyikén lakik. Kikészítettem a fényképezőgépet, egy –egy pillanatra fel is tűnt a fák ágai között. Sajnos, mintha megérezte volna, hogy mire készülök, és ismét elrejtőzött. Így most nem tudom saját fotóval bemutatni.

Fátlan, alföldi puszta lakójaként, nem igen találkozhattam élőben harkállyal, fakopánccsal egészen az első síkfőkúti családi nyaralásunkig. Néhány éves lehettem, de úgy emlékszem minden a fakopáncsról szólt. Szuvenírként tesóm és én is kaptunk egy –egy rugós fakopáncsot. Képzeljétek, ezt még mindig lehet kapni!

Biztos volt hasonló játéka Joel Henriques, portlandi tervezőnek is, aki előállította eme remek játék házi változatát. Sablonja és útmutatása alapján gyerekek is könnyen elkészíthetik. Használjátok oldalát bátran! Nagyon sokat segíthet, abban, hogy gyermekeinket szórakoztassuk.

Klikk a képekre!!!

Szólj hozzá!

Címkék: játék oldalajánló gyerekeknek

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr33299680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása