HTML

Artesan

Blogunk célja, hogy gyűjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak. Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy segítséget nyújthat másoknak is. Egyszóval szóljon ez a blog életvitelről, stílusról, lakberendezésről és minden másról......

Linkblog

Studio Mela Collage

2011.05.26. 06:50 Artesan

Imádom az etsyt, szuper hely. Fogadjunk, hogy nem tudsz olyat mondani, amit nem lehet ott kapni millió variációban a föld bármely pontjáról.

 Most megmutatom az egyik régi kedvencemet a Studio Mela Collage-t. Shelli a stúdió tulajdonosa egyszerű, bűbájos, kissé infant de felnőtteknek is nagy okosságokat nyújtó grafikákat készít időről-időre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lakás bármely pontjára találunk oda illő prontet. A grafikák limitált példányszámban készülnek a maximális mennyiség pedig 350. Ennél több egyikből sem készül. Ha elérik ezt a példányszámot akkor a kép végül felkerül a galériába és többet nem lehet eladásra készíteni belőle. Az ígéret szerint mind a papír minősége mind a használt festék legalább 150 évre ilyen minőségben marad. Jó ígéret ugye?

A legjobbat a végére tartogattam. Most Shelli etsy shoppjában30%-os kedvezménnyel vehetjük meg a printeket.

Szóval egy bő hét alatt ideérhetnek a fagyos Minneapolisból és máris kezünkben tudhatjuk választottainkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artesan.blog.hu/api/trackback/id/tr442933365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása